Moi! Mä oon Essi!

Moi! Olen kohta 40-vuotias nainen, jolla on liikaa painolastia. Tämä on matkani kohti kevyempää oloa, energisempää arkea ja pienempää painoa. Apunani käytän mm. Nutrilettin vlcd-tuotesarjaa, joka on ennestään minulle tuttu. Toki tuon muutaman (3-4) viikon täysnutrauksen jälkeen jatkan muulla dieetillä, sillä matka ei lopu siihen.

Olen viimeksi elänyt alle 800 kalorilla vuosia sitten, kun laihdutin pois vauvakiloja. Paino pysyi poissa vuosia, mutta sitten jotakin (=lapsi :D) tapahtui. Tälläkin kertaa on pudotettavana painoa paljon, sillä painoindeksini on 35 eli ylipainoisen ihmisen. Ihannepainoni yläraja on 65, painoa minulla on tällä hetkellä 90 kiloa. Pudotettavaa siis riittää, kymmeniä kiloja. Olen vartalooni tyytyväinen 75-kiloisena, joten otan sen ensimmäiseksi tavoitteekseni ja katson sitten, miltä tuntuu. Tiedän nimittäin senkin, että BMI-käsitteen on luonut tähtitieteilijä ja se on suunniteltu miehille. Ihan sokeasti en tuohon lukuun siis usko, mutta antaahan se suuntaa tilastani.

Tavoitteeni tällä nutrauskierroksella on pudottaa painoa mutta myös oppia syömään pienempiä annoksia, oppia ruokarytmi jälleen ja palauttaa arvostus ruokaa kohtaan. Jo ensimmäisenä pussidieettipäivänä voisin antaa pikkurilliniä näkkäristä voikerroksella, mutta pysyn kovana. Toiveita blogiaiheista voi jättää, tulossa on ainakin dieettipäiväkirja ja tuunausohjeita vlcd-tuotteisiin.

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani!!

Rakkaudella Essi

En ole itse kuvassa, mutta päätin, että tämä nainen edustaa minua blogissani, jotta en ole ihan ”kasvoton”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *